BMW M3 Challenge 1 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 1
  • Bestand Grootte: 345.94MB
  • Date Updated: SEP-08-2015
  • Ontwikkelaar: BMW M3 Challenge 1

Als je van rijden houdt, moet je deze kans niet missen om deze nieuwe rijsimulator te testen die is gelanceerd door BMW in samenwerking met 10Tacle Studios en Blimey Games om dit nieuwe model BMW M3 E92 te promoten.

Bij deze gelegenheid speelt BMW op het locale asfalt en zet het haar M3 E92 bij het Nürburgring circuit met twee competitie opties, de normale (die de Grand Prix van Europa Formule 1 viert) en de Sprint optie, die veel korter is.

Met niet te ostentatieve grafische weergave van motoren is BMW M3 Challenge een simulator die letterlijk de specificaties van M3 E92 vertegenwoordigt, zowel in hun richting, motor en/of uiterlijke esthetica die verschillende versieringen heeft met verschillende kleuren en wat accessoires zoals banden, spoilers enz.

Kort gezegd, als je van het merk BMW houdt en haar nieuwe model, dan is dit een kans om het gratis uit te proberen, want de eerste versie is helemaal gratis. Het is een goede strategie voor de promotie van het beroemde en grote autobedrijf om meer de markt te dekken en een goede reden om te genieten van een prachtige simulator.

Nodige Vereisten:

-- Besturingssysteem: Windows XP / Vista

-- Processor: 1.8 GHz

-- RAM geheugen: 512 MB

-- Video: 64 MB

-- Vrije Schijfruimte: 500 MB

-- DirectX 9.0c

Share this article