LimeWire Music 4.1.0 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 4.1.0
  • Date Updated: JUN-15-2015

LimeWire Music is het ideale programma voor de uitwisseling van bestanden tussen gebruikers die aangesloten zijn op een netwerk. Hoewel het programma voornamelijk bedoeld is om muziek te delen, is het ook mogelijk om allerlei andere soorten bestanden te downloaden (video's, software, afbeeldingen, documenten, enz.).

Deze applicatie is perfect voor het downloaden van je favoriete nummers, voor de films die je altijd al wilde zien en voor wat je maar op je computer wilt hebben. Het is heel makkelijk om te kunnen vinden waarnaar je zoekt, want LimeWire Music biedt je de mogelijkheid om je zoekopdrachten naar eigen wens aan te passen met verschillende filters zoals: naam, grootte, soort bestand, enz.

Bovendien heeft deze software een hele aangename en begrijpelijke interface. Ook is het voorzien van een geïntegreerde speler zodat je kunt bekijken wat je aan het downloaden bent.

Wil je allerlei soorten bestanden van het internet downloaden? Ben je geïnteresseerd in het uitwisselen van bestanden op de hoogst mogelijke snelheid? Als je antwoord 'ja' is, dan is LimeWire Music het programma waarnaar je zoekt.

Share this article