Call of Duty 4 Modern Warfare Download

Download
  • Licentietype: Commercial
  • versie: Demo
  • Bestand Grootte: 1.37GB
  • Date Updated: AUG-10-2015
  • Ontwikkelaar: Activision.

Na drie versies van Call of Duty, laat Activision de Tweede Wereld Oorlog achter om voorwaarts te gaan naar een paar jaar voor de huidige tijd en lanceert de vierde versie van dit spel, dat net zo populair en opwindend is als de voorgaande en plaatsvindt in het huidige scenario.

Nieuwe wapens (Glocks 9mm, F-16 en M1 Abrams, enz.), kogelvrije vesten, infrarode visie, hitte detectoren en zware wapens die Call of Duty 4: Modern Warfare iets meer maken dan een spel van traditionele oorlogsomgeving.

Met oneindige scenario’s om uit te kiezen, wordt de speler ondergedompeld in situaties van extreme actie, waaronder het springen uit helikopters, het reizen in chopper, aanvalsvliegtuigen die sleutelposities van de vijand vernietigen, met de beste wapentechnologieën.

Wat betreft de actie grafische weergaves, hoeft 4 Call of Duty: Modern Warfare niet jaloers te zijn op enig spel van dezelfde soort. De effecten omvatten zonnestralen van de hoogste kwaliteit, veld diepte, spelers met hun eigen schaduwen en andere effecten, die prachtige grafische weergaves hebben en begeleidt worden door een geluid van hoge resolutie en Call 4 of Duty: Modern Warfare een spel zonder vergelijking maken.

Nodige Vereisten:

- 2.4 GHz CPU of iedere 1.8 GHz Dual-Core.

- RAM: 512MB aan RAM (768 MB als je Windows Vista hebt)

- Harde Schijf Drive 8 GB aan vrije ruimte.

- Video kaart met een minimum van 128 MB: NVIDIA Geforce 6600 of hoger (voor XP), ATI Radeon 9800Pro ® of hoger (voor Vista).

- Besturingssystemen: XP / Vista.

- Drivers: DirectX 9/XP of DirectX 10/Vista.

Share this article