Empire Earth III 1.0 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Trial
  • versie: 1.0
  • Bestand Grootte: 1.63GB
  • Date Updated: JAN-26-2016
  • Ontwikkelaar: Rockstar Games

Als je denkt dat je de aarde wilt overheersen, dan is dit je kans. Sierra heeft de derde uit de serie Empire Heart uitgegeven op de entertainment markt, dat een nieuw soort spel voorstelt: overheersing.

Zoals altijd gaat het thema vanaf het begin der mensheid naar de mogelijke onzekere toekomstige technologieën.

Het verschil met de voorgaande versies is dat deze keer het doel van het spel de wereldoverheersing is. In deze release zal de wereld worden verdeeld in drie delen: het Westen, Verre Oosten en Midden Oosten, zonder rekening te houden met de werkelijke geschiedenis. Deze drie distinctieve facties worden onderscheiden door hun cultuur, verschillende regeringsstructuren of diverse evolutievormen. Ze hebben ook verschillende manieren om actie te nemen tegen de vijand.

De spel alternatieven zijn beperkt tot Wereld Overheersing (uitgebreide campagnes) en/of Schermutselingen(spel zonder continuïteit).

Dit nieuwe spel door Sierra Entertainment biedt grafische weergaves van hoge kwaliteit. Hoewel er beperkte opties voor constructie zullen zijn alsook voor de keuze van tijdperken en culturen, is er veel aandacht gegeven aan de visuele effecten en geluid welke de voorgaande versies niet hadden.

Eindelijk hebben we de nieuwe facet van de toegejuigde Empire Heart voor het genot van fanaten en een nieuw spel dat wacht om uitgeprobeerd te worden.

Nodige Vereisten:

- Windows XP of Vista.

- Pentium 4 1.7 GHz of equivalent.

- Nvidia GeForce 6000 grafische kaart met 128 MB of hoger met ondersteuning voor DX 9.

- 512 MB Ram.

- 6.5 GB aan harde schijf ruimte.

- Geluidskaart.

- DVD speler.

Share this article