Game Accelerator 11.3.0 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Trial
  • versie: 11.3.0
  • Bestand Grootte: 2.37MB
  • Date Updated: JUL-21-2014
  • Ontwikkelaar: Game Accelerator 11.3.0

Zelfs beginnende spelers weten hoe een gamesysteem computers langzaam kunnen maken. Elke dag, vragen games meer capaciteit, zowel voor statische opslag als voor datageheugen uitvoeringssnelheid.

Game Accelerator is een loyale vriend voor elke speler, aangezien het unieke programma de specifieke functie heeft van systematische verbetering en optimalisering van het geheugen en de microprocessor datahulpmiddelen op de computer.

De manier van hoe het werkt is erg eenvoudig: Het heeft gewoon een window waar de video, geluidskaart modellen en de microprocessor specificaties zijn binnengekomen. Automatisch komt Game Accelerator een verborgen status binnen in de taakbalk.

Het wordt erg geadviseerd om sommige opties te veranderen voordat een game gestart wordt, om hulpmiddelen te optimaliseren tot tegenwoordig meest mogelijke maximum voor het spelen.

Eveneens levert deze uitstekende toepassing ondersteuning voor meer dan een miljoen games, en daarom zou deze toepassing op elke computer moeten zijn waar games een belangrijke rol spelen.

Share this article