BitDefender Antivirus Plus 2016 Build 20.0.28.1478 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Trial
  • versie: 2016 Build 20.0.28.1478
  • Date Updated: MAY-26-2016
  • Ontwikkelaar: BitDefender LLC.

BitDefender Antivirus is een echt compleet antivirus die je bescherming biedt tegen virussen, spyware, vissen, spam, ouderlijke controle, en zelfs firewall.

BitDefender Antivirus gebruikt het minimum aan systeemvereisten vermijdt het vertragen van de computer terwijl jij allerlei analyses, opsporing en verwijdering van elk van de nieuwste generatie virussen maakt, en elke spyware, als ook de beruchte rootkits(virussen die niet gezien worden omdat ze verborgen blijven).

Daarnaast zal BitDefender Antivirus je beschermen tegen alle pogingen tot fraude en het vrijgeven van persoonlijke gegevens via het web of via e-mails dat de identificatie van de gebruiker aan elke hacker ter beschikking stelt. Het zal je ook attenderen op elke poging tot het stelen van jouw draadloos signaal.

Vergeet hinderlijke spam die jouw inbox opvult, aangezien BitDefender Antivirus het zal detecteren en het van jouw systeem zal verwijderen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over je kinderen, omdat dankzij de ouderlijke controle je toegang tot bepaalde sites met ongepaste inhoud kunt verbieden en zelfs de tijd dat ze andere sites bezoeken kunt beperken.

BitDefender Antivirus stelt je 24-uurs technische service tot je beschikking en zal blijven doorgaan met het automatisch updaten van het programma.

Share this article