Age of Empires III gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Trial
  • versie: Demo 1.1
  • Date Updated: JUL-21-2015
  • Ontwikkelaar: Microsoft.

Age of Empires III is een strategiespel in realtime waarin je je eigen beschaving langzaamaan zult zien groeien. Om dit te kunnen doen, moet je natuurlijke hulpbronnen verzamelen en een sterk en veilig leger samenstellen.

Age of Empires III is uitgerust met een "multiplayer"-modus waarmee je samen met je vrienden kunt spelen. Ook biedt het je de mogelijkheid om een van de verschillende campagnes uit te kiezen, waarvan een voorbeeld wordt getoond.

Een interessante vernieuwing van dit deel van de saga is de "Metropolis", een ondersteuningssysteem dat je kunt gebruiken terwijl je veroveringen en ontdekkingen in de Nieuwe Wereld doet. Deze stad zal groeien en wordt sterker en sterker naarmate je verder komt in het spel en overwinningen behaalt bij de missies.

Een ander interessant punt van Age of Empires III zijn de driedimensionale beelden, die ervoor zorgen dat deze game er heel realistisch uitziet.

Als je wilt genieten van een voortreffelijk strategiespel, dan ben je bij deze klassieker aan het juiste adres. Download deze applicatie nu.

Beperkingen van de Proefversie:

- Je kunt alleen maar de eerste niveaus spelen.

Share this article