Anti-Trojan Shield 2.1.0.14 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: ADWARE
  • versie: 2.1.0.14
  • Bestand Grootte: 6.21MB
  • Date Updated: OCT-04-2013
  • Ontwikkelaar: ATShield Ltd.

De toepassingen ontworpen voor computerbeveiliging en bescherming, zoals antivirus, ondersteunen regelmatig verschillende soorten kwaadaardige toepassingen zoals virus, trojanen, inbellers, wormen, enz.

Van de andere kant is het bekend dat hoe groter het afzetgebied dat je wilt dekken hoe minder effectiviteit je zult maken.

Daarom, niet vergeleken met de meeste beveiligtoepassingen, Anti-Trojan Shield is een waardevolle toepassing die specifiek trojanen helpt te detecteren en te verwijderen.

Deze geweldige toepassing ondersteunt meer dan de 5.000 bestaande trojanen tegenwoordig. Door op deze manier te werken, hoeft deze software zijn aandacht enkel te richten op exclusief trojanen, welke het zelfs krachtiger en efficiënt maakt.

Bovendien, Anti-Trojan Shield heeft een uitstekend schild die in verborgen status elke mogelijke trojanen aanval controleert.

Het heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke grafische interface, die niet moeilijk zal zijn om mee te wisselwerken om elk soort computer te beschermen.

Beperkingen op de Trial Versie:

- Het werkt voor een periode van 30 dagen en je kunt er alleen trojanen mee achterhalen, maar niet verwijderen.

Share this article