Kodak EasyShare 8.3.0 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 8.3.0
  • Bestand Grootte: 1.77MB
  • Date Updated: AUG-06-2015
  • Ontwikkelaar: Kodak.

Er zijn niet veel gebruikers die het privilege hebben om een Mac computer te hebben. Als je er een hebt, onnodig te zeggen, zal de volgende toepassing van grote hulp zijn.

Als resultaat, Kodak EasyShare is een uitstekende toepassing die geschikt is met Mac computers; het geeft de kans om alle eigenschappen van foto’s te managen van de gebruiker.

Met Kodak EasyShare zal het mogelijk zijn om afbeeldingen en foto’s te sorteren, albums te creëren om naar CD’s te zetten, plaatjes uitprinten enz.

Al het bovengenoemde kan op een erg directe en gemakkelijke manier uitgevoerd worden sinds deze waardevolle toepassing geen opties presenteert of ingewikkelde configuraties die je hanteert.

Het heeft een paar opties om afbeeldingen te verbeteren en te vergroten door middel van een paar klikken op de muis. Het is ook mogelijk om slides te bekijken en tegelijkertijd achtergrond muziek in te voeren om de reproductie te doen opleven.

Het heeft een grafische interface die totaal gemakkelijk te begrijpen is en blikvangend, waar het totale gebruik van foto management kinderspel zal worden.

Share this article