Power Video Karaoke 1.2.28a gratis downloaden

Gratis downloaden

Power Video Karaoke is een fantastisch programma waarmee je jouw geweldige stem kunt laten horen en om te repeteren om een echte muziek superster te worden met je eigen liedjes.

Met Power Video Karaoke zul je niet alleen je eigen liedjes zingen, maar je zult ook in staat zijn om je eigen karaoke track te maken met elk liedje die je wilt; je zult tekst kunnen toevoegen en zelfs afbeeldingen, waardoor je de auteur van een video wordt volledig door jezelf gemaakt. Je kunt ze maken van WAV of MP3 bestanden en ze opslaan als KAR bestanden.

Power Video Karaoke is de video editor voor karaoke bij uitstek, waar jouw creaties simpel en efficiënt gedaan worden. Je kunt afbeeldingen, animaties of effecten, in de ingevoegde tekst toevoegen, en het geluid synchroniseren met de teksten om het uiteindelijk op te slaan in AVI format.

Power Video Karaoke is een programma die volop plezier zal geven en je tegelijkertijd een artiest laat worden. Een artiest, zowel met zingen als met het maken van jouw eigen stukken.

Share this article