Tibia 9.63 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 9.63
  • Date Updated: JAN-29-2016
  • Ontwikkelaar: CipSoft GmbH.

Tibia is een opwindende “rollenspel die prachtige karakters heeft die je zullen doen reizen naar verbazende werelden, vechtend tegen orcs, draken en meer”. Dankzij Tibia heb je de mogelijkheid om te spelen in “multi-speler” modus, delend met vele andere mensen van over heel de wereld die van dit prachtige online avontuur genieten.

Met Tibia heb je de mogelijkheid om “je karakter te kiezen” tussen de bestaande vier, je kunt een tovenaar worden, een ridder, een druïde of een strijder. “Ieder van hen heeft zijn eigen distinctieve karakteristieken”. Om je gekozen karakter de beste vechter te laten zijn, moet je hem trainen zodat hij klaar is voor de missie. Je moet ook de meest complexe toverspreuken leren om je vijanden te verslaan.

Veel mensen zijn lid van de Tibia Gemeenschap, om die reden is een “onofficiële website” van het spel gecreëerd voor Spaans sprekende mensen, waar je jouw karakters beter kunt leren kennen alsook de wapens die je kunt gebruiken en je gevoelens uiten in het forum chat met andere rolfanaten!

Share this article