Opera 40.0.2308.54 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 40.0.2308.54
  • Date Updated: SEP-21-2016
  • Ontwikkelaar: OPERA SOFTWARE

Opera is één van de diverse browsers dat iedereen kent en welke in toenemende mate wordt gebruikt door een groeiend aantal gebruikers dankzij de voordelen die geboden worden door zijn nieuwste versie . Kortom, er is niets hier om andere browsers om te benijden.

Onder de nieuwe features geïntroduceerd door de legendarische Opera browser, zou de meest opmerkelijke kunnen zijn dat het het downloaden van BitTorrent bestanden toestaat , en zijn bandbreedte kan naar wens beperkt worden. Andere opmerkelijke introducties zijn met betrekking tot beveiliging, aangezien het bescherming heeft kunnen vereenvoudigen met betrekking tot bepaalde inhoud zoals scripts , afbeeldingen, plug-ins… ze kunnen allemaal geblokkeerd worden door slechts een klik op de rechtermuisknop ; het kan ook pop-up windows of cookies, identificatie blocking van jouw browser, etc… beheren.

De nieuwste veranderingen geïntroduceerd door Opera zijn met betrekking tot zijn verschijning, en je kunt spelen met diverse add-ons die aanpassing naar wens aan de browser toestaan,door het toevoegen van bijvoorbeeld een kalender, een klok of misschien een foto viewer om je beste foto’s te zien wanneer je maar wilt.

Probeer Opera, een nieuwe browser die je op een plezierige manier zal verrassen.

Share this article