Messenger Plus! Live 6.00.0.773 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 6.00.0.773
  • Bestand Grootte: 1.03MB
  • Date Updated: JUL-22-2013
  • Ontwikkelaar: Messenger Plus! Live 6.00.0.773

Messenger Plus Live is de uitgebreide versie van het programma wat Messenger verbetert en het makkelijker in gebruik maakt.

En het is hier ook voor de versie van Windows Live Messenger. Dit programma is apart van Messenger Plus 3, hoewel het dezelfde traditionele functies heeft.

Messenger Plus Live introduceert nieuwe features die iedereen helpt het programma te downloaden. Je kunt de features in alle Messenger windows vinden.

Je zult Messenger Plus Live’s nieuwe features waarderen zodra je je bekend hebt gemaakt met het programma, aangezien je je status en geluiden kunt persoonlijken evenals je contacten op je Windows bureaublad zetten en ze beheren, iets dat erg handig is wanneer het aankomt op het verwijderen van contacten die je niet meer gebruikt. Het programma kan worden verborgen met een druk op een willekeurige toets en je kunt ook gebeurtenissen bekijken.

Kortom, Messenger Plus Live verbetert de kwaliteit van jouw Messenger, geeft je de mogelijkheid om het naar jouw behoeftes aan te passen wanneer je maar wilt.

Share this article