Spyware Terminator 2.8.2.192 (32 Bits) gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 2.8.2.192 (32 Bits)
  • Bestand Grootte: 11.77MB
  • Date Updated: DEC-21-2015
  • Ontwikkelaar: SpywareTerminator.com

Spyware Terminator is “een programma die je PC zal beveiligen tegen iedere dreigende spyware software. Voor dat doel zal Spyware Terminator je computer analyseren door alle spyware programma’s te doorzoeken en ze te verwijderen. Zo gemakkelijk is het!”.

Eerst zal Spyware Terminator een grondige inspectie uitvoeren in iedere hoek van je computer en je “de kans geven om het op drie manieren te doen: snel, complete of op maat”. Daarna zal het spyware opsporen op de meest efficiënte wijze en je de kans geven om “het in quarantaine te zetten of het meteen te verwijderen of na het starten van een nieuwe sessie” wat zeer wordt aanbevolen na een grondige opschoning.

Daarnaast biedt Spyware Terminator je “de kans om je computer te allen tijde beveiligd te houden” tegen iedere nieuwe aankomende bedreiging, gegeven haar onvertraagde beveiligingsfunctioneren.

Wacht niet langer en analyseer je PC op deze hinderlijke bedreigingen. Met Spyware Terminator zal er geen plaats meer zijn voor bedreigingen in je computer.

Share this article