Winamp Full 5.666 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 5.666
  • Date Updated: OCT-06-2015
  • Ontwikkelaar: Winamp.

Winamp Full is een van de populairste multimediaspelers op het internet. Je kunt het gebruiken om naar muziek te luisteren, om video's te bekijken, om karaoke te zingen en zelfs om op bepaalde internet-televisiezenders af te stemmen.

Een van de beste eigenschappen van deze software is zijn grote veelzijdigheid. Je kunt het op elk gedeelte van je computer plaatsen, minimaliseren naar de werkbalk of gebruik maken van de standaardmodus, die heel weinig ruimte in beslag neemt zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

Winamp Full is in staat om vrijwel alle soorten muziek- en videobestanden af te spelen. Voorbeelden hiervan zijn MP3, WAV, WMA, KAR, AVI, AZV en nog veel meer formaten. Ook kun je een uitstekende geluidskwaliteit krijgen, dankzij de ingebouwde equalizers.

Winamp Full beschikt over verschillende soorten skins, zodat je ze zonder problemen kunt afwisselen. Ook kun je allerlei soorten kleuren combineren voor een perfect effect.

Mis deze kans niet. Zorg dat je de meest bekende multimediaspeler op je computer hebt staan. Download deze applicatie nu.

Share this article