Windows Media Player 12 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 12
  • Date Updated: SEP-28-2017
  • Ontwikkelaar: Microsoft.

Met Windows Media Player kun je een breed scala aan multimediabestanden afspelen. Ook heb je de mogelijkheid om je eigen cd's op te nemen met de liedjes en de films die je op je computer hebt staan.

Door de krachtige motor van Windows Media Player kun je je video's bekijken met een kwaliteit die maar weinig programma's je kunnen bieden. En de eenvoudige en aantrekkelijke interface kun je naar eigen wens aanpassen. En om niet te vergeten: je hebt de mogelijkheid om op wel twee verschillende manieren de bestanden af te spelen, zodat je goed gebruik kunt maken van het scherm.

Bovendien heb je de mogelijkheid om Windows Media Player te personaliseren zoals je het zelf wilt. Dit is mogelijk omdat het programma over een breed scala aan verwisselbare skins beschikt. Kies de skin die je het leukste vindt of download meer skins van het internet.

Aarzel niet langer! Als je op zoek bent naar een gedegen en veelzijdige speler, dan is de prachtige Windows Media Player de beste keus. Het is een betrouwbare applicatie met dank aan de ondersteuning van Microsoft.

Share this article