QuickTime 7.75.80.95 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 7.75.80.95
  • Date Updated: JAN-08-2016
  • Ontwikkelaar: Apple Inc.

QuickTime is één van de meest populaire audio- en videospelers van tegenwoordig. Vanwege zijn grote reeks aan opties en/of eigenschappen.

Deze uitstekende creatie door Apple heeft alle eigenschappen van een traditionele speler in termen van videobestand format ondersteuning (AVI, MPEG 1-2-4, H.263 en 264, 3GPP, etc.).

Een ander aspect wat opgemerkt kan worden is dat QuickTime volledig verenigbaar is met verscheidene video streaming websites zoals YouTube en vele andere.

Aan de andere kant, heeft deze geweldige applicatie een optimaal videobeeldkwaliteit in bestanden van kleiner formaat bereikt. Dit is vanwege de codec H264, welke de beeldresolutie voor bestanden met QT en/of MOV extensies verbetert.

Deze toegejuichte software is de steunpilaar voor film trailer spelers geworden. Dit betekent dat de meerderheid van de websites de trailers van de laatste films laten zien – plus ontelbare streaming websites- hebben QuickTime gekozen als hun videospeler en/of compressor vanwege zijn geweldige veelzijdigheid en uitstekende beeldresolutie.

Een must voor elke pc.

Benodigde vereisten.

- 128 MB RAM of hoger.

Share this article