AVG AntiVirus Free 2016.16.71.7598 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 2016.16.71.7598
  • Date Updated: JUN-10-2016
  • Ontwikkelaar: AVG Technologies.

Wil je je volledig beschermd voelen tegen de bedreigingen die op het internet circuleren? Wil je een stalen verdediging tegen toekomstige infecties? Wil je een programma dat al vóór een aanval snel en efficiënt reageert? Dan heb je AVG Anti-Virus Free nodig, een krachtig programma voor de veiligheid van je gegevens en voor een goede werking van je computer.

Deze software beschermt je op een hele effectieve manier en met een minimaal gebruik van systeembronnen. De motoren die de computerbedreigingen opsporen werken in realtime zodat de privacy van je bestanden verzekerd is, er goed voor de veiligheid van je e-mails wordt gezorgd en al je communicatie-kanalen schoon blijven.

Ook kun je scans van het systeem uitvoeren om ervoor te zorgen dat het niet geïnfecteerd raakt. Je hebt de mogelijkheid om de scan zo in te programmeren dat AVG Anti-Virus Free het automatisch uitvoert wanneer jij het wilt.

Bovendien wordt AVG Anti-Virus Free regelmatig bijgewerkt en staat het voorop in de strijd tegen virussen, Trojaanse paarden, spywareprogramma's, wormen en allerlei andere soorten kwaadaardige software. Als je nog twijfels hebt over wat het allemaal voor je kan betekenen, hoef je het alleen maar te downloaden en je kunt het zelf zien.

Share this article