Google Earth 7.1.5.1557 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 7.1.5.1557
  • Date Updated: AUG-21-2015
  • Ontwikkelaar: Google Inc.

Google Earth is een Google zoekmachine waarmee je elke plaats die je wilt op de planeet kunt vinden waar dat dan ook mag zijn.

Dit is een ander revolutionair idee van Google wat is toegevoegd aan de standaard zoekmachine. Nu heb je met Google Earth een manier tot je beschikking om gebouwen, starten, wereldbekende monumenten, adressen, etc. te vinden

Een van Google Earth’s kenmerken is dat je plaatsen vanuit elk perspectief kunt bekijken aangezien alle zoekopdrachten in 3D gedaan kunnen worden.

Het heeft ook een culturele kant, de functie waarmee je Wikipedia en National Geographic kunt raadplegen tijdens je zoekopdrachten waarmee het nog interessanter en compleet gemaakt wordt.

Je kunt je download met Google Earth Plus beëindigen en het compatibel maken met zowel je GPS als ook afdrukbeelden met hogere resoluties. Met Google Earth Prokun je zelfs over meer specifiekere informatie beschikken.

Met Google Earth kun je je droom verwezenlijken door in staat te zijn te vliegen en te landen op elke bestemming die je kiest.

Share this article