Unreal Tournament Patch 2225 gratis downloaden

Gratis downloaden
  • Licentietype: Shareware
  • versie: 2225
  • Bestand Grootte: 12.34MB
  • Date Updated: JUL-03-2013
  • Ontwikkelaar: Unreal Tournament Patch 2225

Unreal Tournament 2003 Patch is een patch die fouten corrigeert van het bekende actiespel waarin je missie zal zijn het opwerken van levels door jouw vijanden te doden met wapens die je hebt bemachtigd in jouw patch.

Dankzij Unreal Tournament 2003 Patch zal jouw favoriete spel op vele manieren verbeteren. De verbeterde fouten zijn in de bestemming van translocatie, de verhouding schade/afstand die Flak veroorzaken is verbeterd, fouten in de uitbreidingen, de fout tijdens het toestaan van de lancering van vier raketten in plaats van drie zijn verbeterd. Ook nu is het straalgeweer schoongemaakt om niet het zicht te belemmeren en de dynamische verlichting is altijd aanwezig…

Naast de verbeteringen zul je merken dat de “geschreven berichten langer zichtbaar zijn, de chat wordt niet onderbroken als het spel wordt gepauzeerd, verbeteringen in de botbestanden, de bots blijven niet vastzitten in de hoeken en reactietijd is eraan toegevoegd”.

De “lockup”waaraan het spel leed is ook gecorrigeerd. Nu kan het ook op Windows 98 worden gespeeld. Tenslotte, dankzij de foutencorrectie met Unreal Tournament 2003 Patch, is het nu opmerkelijk in termen van de server.

Wacht niet meer; geniet optimaal van het volledige kunstmatige intelligentiespel Unreal Tournament 2003.

Share this article