Ashampoo AntiVirus 2015 1.2.1 gratis downloaden

Gratis downloaden

Hoe vaak heb je een antivirus moeten deactiveren vanwege het overbelasten van je computer, wat het een echt vervelend karwei maakt?

Het is welbekend dat de huidige meest populaire antivirus programma’s uitgebreide system vereisten hebben, en daarmee is het overbelasten van je computer onvermijdelijk.

Goed Ashampoo Antivirus is een nieuw voorstel en zo anders als dat het compact is. Met deze fantastische tool zal het niet langer noodzakelijk zijn om de antivirus te deactiveren, en je system over te laten aan de genade van attacks.

Ashampoo Antivirus is volledig automatisch en heeft een database van 700.000 mogelijke bedreigingen. Bovendien levert het ondersteuning en gratis updates in de periode van een jaar.

Deze uitstekende software zal nooit je computer overbelasten, volledig automatisch zijn, en als je het automatisch gebruikt heeft het een meer dan eenvoudige grafische interface.

Het is noodzakelijk om op te merken de dagelijkse updating die het doet terwijl de gebruiker de dagelijkse activiteiten op de computer uitvoert. Deze updates worden automatisch op de computer geïnstalleerd en helpen de effectiviteit van Ashampoo Antivirus te verbeteren.

Kortom, deze tool steekt af tegen anderen van zijn soort, voor zijn lichte brongebruik en voor zijn onmiskenbare effectiviteit.

Beperkingen op de Trial Versie:

- Functioneel voor 40 dagen..

Share this article