Warcraft III: The Frozen Throne 1.26a gratis downloaden

  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 1.26a
  • Bestand Grootte: 7.00MB
  • Date Updated: JUL-27-2015
  • Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment

Warcraft III: The Frozen Throne is een ´wonderbaarlijk doen-alsof spel dat je zal meenemen naar de wereld van Elfen, Druïdes, Heksen en de meest gevaarlijke kwade schaduwen’!

In deze campagne zul je terugkeren naar Azeroth, waar je zult doorgaan met het confronteren van nieuwe gevaarlijke gebeurtenissen. Warcraft III: The Frozen Throne biedt in deze uitgave ´nieuwigheden´ die de liefhebbers van deze wonderlijke Warcraft saga zullen doen genieten. Je zult genieten van nieuwe gevechtseenheden die zullen oprijzen met nieuwe kennis en spreken om je gevechten dynamischer te maken; je zult in staat zijn om neutrale helden te betrekken en hun ervaringen te delen met je team. Je zult ook in staat zijn om een nieuwe held te hebben voor iedere bestaande wedstrijd op de lijst. De speler zal bovendien in staat zijn om tenten te creëren met nieuwe middelen voor de verbetering van het team ´.

Warcraft III: The Frozen Throne zal je naar een wereld van actie meenemen, vol met fantasie en magie, waar je de kans zult krijgen om je mentale vaardigheden te tonen.

Share this article